Showcase

Ameauré

Ameauré is een beschermd merk water met een uitzonderlijk hoge kwaliteit - 100% ecologisch en ongezien innovatief.

Ameauré blijft voor ons een inspirerend verhaal omdat de groeicurve van het merk zeer hoog ligt. We ontwikkelden ondertussen flyer, vlaggen, visitekaartje, flessen en t-shirts.

Website - Branding - Print

ameaure.be Home

HuisBiologie

Huisbiologie verricht metingen in de woning op stoffen die uw immuunsysteem kunnen ondermijnen. Zowel chemische als microbiologische vervuilers.

  • Leer begrijpen waarvan uw klachten komen
  • Werk preventief tegen aandoeningen
  • Bescherm de ontwikkeling van uw kinderen
  • Leer anticiperen op gevaarlijke stoffen in de woning

Website - Print

huisbiologie.be Home

UniCore

Unicore. Recruitment coping with an ever-changing world.

To cope with the ever-changing world, add value and growth today and in the future, you need to hire for the future. And that’s exactly what she does with a focus on Marketing, Sales, CX and HR, Supply Chain and Finance.

Website - Branding - Print

unicore.be Home

ChemCell

Hoe onze omgeving ons beïnvloedt en vice versa. Meer dan 100.000 verschillende chemische stoffen - onzichtbaar, reuk- en geurloos - vullen de lucht en het water rondom ons. Minstens 1 op de 10 heeft een impact op onze gezondheid. De impact van vervuilende milieufactoren op de menselijke gezondheid is dikwijls groter dan die van genetische factoren. En de menselijke impact op ons milieu is vele malen groter dan wat ze eigenlijk zou mogen zijn om uw directe omgeving en onze planeet op lange termijn te bestendigen.

chemcell.be Home

Hof te Vitseroel

Hof te Vitseroel is een unieke locatie voor uw evenementen. De zaal is opgesplits in 2 delen. De hoofdzaal is geschikt voor evenementen tot 400 personen. De zijzaal is geschikt voor evenementen tot 150 personen. Dankzij het historische karakter van het gebouw dat dateert uit de 18de eeuw bieden ze u een onvergetelijke locatie die het authentieke combineert met alle moderne voorzieningen. Hof te Vitseroel is 1 van de weinige authentieke locaties waar uw evenement in 1 grote ruimte kan doorgaan.

Website - Branding

hoftevitseroel.be Home
Image Description

Mijn Waterzuivering

Leidingwater kan slecht smaken en het is niet altijd even helder. Ook bacteriëel kunnen er zowel binnenshuis als buitenshuis problemen optreden. Op verschillende plaatsen komt door een verouderd leidingnetwerk teveel ijzer en zelfs lood in het water terecht.

Hoewel ons drinkwater op verschillende parameters wordt getest, kan niemand alles in kaart brengen. Er zijn meer dan 100.000 verschillende chemicaliën aanwezig in ons milieu, waarvan we niet weten wat voor impact ze hebben op onze gezondheid.

mijnwaterzuivering.be Home

Olivier Maes Photography

Olivier Maes is a Belgian photographer, whose works would be best described as portrait & conceptual. Pictures are meant to tell a story, to express something different, something magical. When different layers are combined as one, the final image appears quiet surreal. With his fine art, his works mostly speaks to everyone's imagination.

oliviermaesphotography.be Home
Image Description
Image Description

Hair by Katrien

Katrien Uytterhoeven, jonge mama van Enora en Ika, die haar droom om een kapsalon uit te baten waar maakt. Afgestudeerd als kapster en na enkele jaren ervaring in een kapsalon en in een revalidatiecentrum besloot ze begin 2017 als zelfstandige aan de slag te gaan. Hair by Katrien was geboren en eind 2017 toverde ze haar huis om in wat nu een van de beste kapsalons in de wijde regio geworden is.

hairbykatrien.be Home

Nu jij nog!

Genoeg gezien? Wil jij graag ook dezelfde online kwaliteit? Ben jij onze volgende showcase?

Boek je gratis intake gesprek!
Image Description

next showcase - Wacht niet langer

Contacteer ons

Bedankt voor jouw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Oops! Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw.

Intake gesprek

Je eerste adviesgesprek is 100% gratis!

Say Hello!

Telefoonnummer 03 899 32 42

Email hello@avanexus.be