Image Description

Wij bouwen jouw website

Ontworpen en gebouwd op maat van jouw wensen met de nieuwste webtechnologiëen.

Gratis offerte

Ieder bedrijf zou een goede website moeten hebben

Je website is de eerste indruk die klanten van je krijgen

Geloofwaardigheid

Een eigen website is immers noodzakelijk wil je professioneel, betrouwbaar en geloofwaardig overkomen. In dit tijdperk ga je gewoon niet meer in zee met elkaar als je over de andere partij geen online referenties terugvindt.

Klantenwerving

Het hebben van een eigen website stelt je in staat om meer klanten te lokken en dat leidt altijd tot meer inkomsten. Mensen gaan immers eerst op zoek naar jouw bedrijf via het internet.

Informatie & naverkoop

Jouw website is een informatiepunt waar bestaande klanten en niet-klanten altijd terecht kunnen. Zo vinden ze misschien antwoorden op vragen waarvoor ze anders zouden moeten bellen.

Branding

Door te investeren in een eigen website, positioneer je jouw onderneming op een heel andere manier op de markt. Je bereikt een groter aantal potentiële klanten die in aanraking komen met jouw merk.

Onze websites zijn van het hoogste niveau

Unieke ontwerpen in een supersnel framework

  • Supersnel
  • Modern design
  • Functionaliteit op maat

Supersnel

Snelwerkende websites zorgen ervoor dat mensen langer blijven. Ze pikken meer op van de content die je voor hen voorziet, op die manier verklein je de kans dat ze naar de concurrentie gaan kijken.

Modern design

Een modern design doet geloofwaardigheid uitstralen, dat is alleen maar gunstig voor jouw bedrijf. Als mensen intuïtief merken dat je website volledig up-to-date is, dan verwachten ze dat immers ook van je producten en services.

Functionaliteit op maat

Ieder bedrijf heeft nood aan haar eigen functionaliteiten, zoals een manier om een kamer te boeken, een tafel te reserveren of een afspraak te maken in je winkel. Daarvoor leveren we maatwerk.

Een bestaande website overnemen? Dat kan.

Heb je reeds een eigen website, dan is de kans reëel dat deze aan vernieuwing toe is. Je website moet aanhoudend technisch geoptimaliseerd zijn zodat je alle kansen krijgt in Google. Webdevelopment hanteert alsmaar nieuwe technieken om websites meer responsief en performant te laten werken.

Misschien is het zo dat je momenteel te veel betaalt, nauwelijks opvolging of support ontvangt. Factoren als deze moeten ervoor zorgen dat je je website laat overnemen. Bij zo’n omschakeling behoud je je domeinnaam waardoor er voor je bestaande klanten helemaal niets verandert. Wij als partner vernieuwen je website en zorgen meteen ook voor de hosting.


In tijdsnood?

Dan leveren wij jouw website op binnen 7 dagen!

Contacteer ons

Onze ontwerpen zijn responsief

Mobiele websites en applicaties winnen snel terrein.

Image Description
SVG

Wat houdt dat in?

Wij voorzien responsieve websites: deze zijn zo ontworpen dat ze rekening houden met het schermformaat waarop ze bekeken worden. De webpagina’s veranderen dynamisch hun lay-out en uiterlijk op basis van de kenmerken van het apparaat van de bezoeker. Ideaal dus voor smartphone- en tabletgebruikers!

Hoe belangrijk is dat?

Naar schatting verlaten 61% van je bezoekers je website als ze vinden dat deze niet goed wordt weergegeven. 40% van die mensen gaan verder surfen en komen terecht bij de concurrentie. Dat betekent dat je 1/4 van je klanten verliest.

Contact Info

Website overnemen? Logo ontwerpen? Online adverteren? Vul het contactformulier in en wij nemen meteen contact met jou op.

03 899 32 42

info@avanexus.be

Pierstraat 247, 2550 Kontich